By Chiel
In het restaurant ByChiel wordt alles door eigenaar en chefkok Chiel Dohmen zelf gemaakt, van de bonbons en het ijs tot het roken van zalm en het bakken van het bijzondere brood. Plus natuurlijk de tongstrelende gerechten. Samen met zijn getalenteerde team trakteert Chiel u graag op een lunch of diner dat uw stoutste verwachtingen overtreft.
ByChiel is een gespecialiseerd vis- en vleesrestaurant op ambachtelijk klassiek Franse basis met accent op de seizoenen. De keuken vormt het hart van het restaurant. Hier wordt gekookt, gestoomd, gebakken, gestoofd, gemarineerd, gerookt en meer. U kunt genieten van de ongedwongen sfeer, de uitgelezen keuken en de gastvrije en attente bediening. Dit is ‘uit eten’ zoals het volgens Chiel hoort!
Opening times
- Every monday closed
- Every tuesday closed
- Every wednesday closed
- Every thursday from 12:00 to 22:00
- Every friday from 12:00 to 22:00
- Every saturday from 12:00 to 22:00
- Every sunday from 12:00 to 22:00
- Kookworkshops en besloten feesten op afspraak