By Chiel

In het restaurant ByChiel wordt alles door eigenaar en chefkok Chiel Dohmen zelf gemaakt, van de bonbons en het ijs tot het roken van zalm en het bakken van het bijzondere brood. Plus natuurlijk de tongstrelende gerechten. Samen met zijn getalenteerde team trakteert Chiel u graag op een lunch of diner dat uw stoutste verwachtingen overtreft.

ByChiel is een gespecialiseerd vis- en vleesrestaurant op ambachtelijk klassiek Franse basis met accent op de seizoenen. De keuken vormt het hart van het restaurant. Hier wordt gekookt, gestoomd, gebakken, gestoofd, gemarineerd, gerookt en meer. U kunt genieten van de ongedwongen sfeer, de uitgelezen keuken en de gastvrije en attente bediening. Dit is ‘uit eten’ zoals het volgens Chiel hoort!

Öffnungszeiten

  • Jeden montag geschlossen
  • Jeden dienstag geschlossen
  • Jeden mittwoch geschlossen
  • Jeden donnerstag von 12:00 bis 22:00
  • Jeden freitag von 12:00 bis 22:00
  • Jeden samstag von 12:00 bis 22:00
  • Jeden sonntag von 12:00 bis 22:00
  • Kookworkshops en besloten feesten op afspraak

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack